Carta TOP 10 blog pecinta haiwan terhangat di Malaysia

17:46 9 Comments A+ a-

 
Sejak akhir-akhir ini, blog pecinta haiwan tumbuh bagaikan cendawan di negara kita. Fenomena yang berlaku ini diharapkan dapat memberikan impak yang positif terhadap masyarakat, iaitu memupuk kesedaran dalam penjagaan dan kebajikan haiwan kesayangan mahupun haiwan yang terbiar di jalanan. Berikut adalah senarai 10 buah blog pecinta haiwan yang terhangat di negara kita.
 

9 comments

Write comments
azrul adnan
AUTHOR
27 August 2010 at 18:01 delete

Tahniah raf..n kami sayang kucing..
erm..bertambah kerinduanku pada si didy di umah aku..hope dia baik2 saja..

Reply
avatar
Papa Hero
AUTHOR
27 August 2010 at 18:54 delete

http://kuyuksan.blogspot.com
http://cekap.chetzyusof.com

Reply
avatar
Papa meow
AUTHOR
28 August 2010 at 05:10 delete

Salam singgah, setuju dgn papa hero tu hehehe...
t kasih ye...:D

Reply
avatar
Adem Aizad
AUTHOR
29 August 2010 at 17:26 delete

Thanks for the compliment hehehhee ..Saya sgt menghargai sebagai pendatang baru ..Thnx a lot

Reply
avatar
30 August 2010 at 01:07 delete

Banyak nyer pencinta binatang yer,bagus tu.

tapi banyak jugak sekarang ni perangai orang macam binatang..buang bayi lagi. Ya Allah baerilah hidayah pada mereka tu.

Reply
avatar
1 September 2010 at 07:42 delete

wow..terima kasih :), alhamdulillah..

harap kesedaran mengenai haiwan dapat dipupuk dgn lebih baik di negara kita ..amin..

oh ya dah lama sy tak update blog sebab agak sibuk dgn kerjaya harian..;)

Reply
avatar
umi_e
AUTHOR
1 September 2010 at 23:10 delete

Salam...

Terima kasih sebab blog kami tersenarai dalam TOP TEN :)

* tak sangka *

Reply
avatar
Cik Siti
AUTHOR
2 September 2010 at 00:02 delete

salam,

terima kasih sbb tersenarai dlm top10..blog sy sgt simple dan kurang entri baru sejak kebelakangan ni..
blog yg papahero senaraikan juga adalah pencinta haiwan tegar juga..hehe

Reply
avatar
Virusvadi
AUTHOR
28 September 2011 at 04:22 delete

Nak iklankan haiwan peliharaan untuk dijual atau dikehendaki? Layari Uniaga.com Marketplace.

Reply
avatar