Cara Mudah Hack Password Wifi Orang Lain

19:45 7 Comments A+ a-


Salam Guys. Hari ni saya nak ajar bagaimana cara nak hack wifi orang  lain. Apa yang anda perlu kan untuk menggodam wifi ialah anda memerlukan sedikit keberanian.

Caranya begini. Perfi kat kawan2 atau jiran-jiran korang yang guna Wifi, lepas tu mintak no pin/ password  WIFI diorang. Lepas tu guna la no PIN tu untuk unlock diorang punya WIFI secara percuma. Selamat melayari Internet.  Sekian sahaja prank untuk hari ini.

P/S: penulis tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kecedaraan fizikal selepas anda membaca entry ini.

7 comments

Write comments
ezasunflower
AUTHOR
20 February 2012 at 05:29 delete

X rasa terkena pun sebab before baca dah tahu dah nak prank org ni... hehe @__@

Reply
avatar
KiD
AUTHOR
21 February 2012 at 03:04 delete

jumpa di crack WPA2-PSK..
seb bek entry lawak.

http://shakiddo.com/crack-wifi-unifi-penting/

Reply
avatar
anun
AUTHOR
13 October 2012 at 04:28 delete

ade x cara senang nak hack wifi tanpa guna software.
sesiapa y tahu, boleh email di anun_dabluv@yahoo.com

P/s amat memerlukan. wifi kt rumah xleh connect ngn phone even gune password y betul

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
30 October 2012 at 23:25 delete

eh....apeda....hampeh gile idea ko...hahaha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4 December 2012 at 01:28 delete

Rasenya Vidal 5 tahun he yg bt cm gitu!

Reply
avatar