Ucapan Hari Raya, Lagu Raya, Khairul Fahmi dan Dalia Teck

21:55 1 Comments A+ a-

Ucapan Hari Raya dan lagu-lagu Hari Raya Aidilfitri menduduki tempat teratas dalam carian menerusi syarikat penyedia perkhidmatan Internet, Google sepanjang bulan Ogos lalu. Jurucakap Google Ma­laysia berkata, orang ramai telah menggunakan khidmat enjin carian po­pular, Google Malaysia itu untuk mendapatkan contoh-contoh ucapan Hari Raya Aidilfitri. Pada masa yang sama mereka men-dengar dan memuat turun lagu-lagu hari raya yang popular. "Selain itu, Liga Perdana Inggeris 2011/2012 yang bermula baru-baru ini menduduki tempat kedua dalam carian paling kerap dan permainan bola sepak online," ujarnya dalam satu kenyataan di sini semalam.

Sementara itu, System of Analysis for School Exami­nation (SAPS) pula men­duduki tempat ketiga. Melalui kemudahan itu para pendidik dapat menghantar data-data berkaitan peperiksaan secara online dengan mudah dan senang. 

Khairul Fahmi mencipta kontroversi selepas isu putus tunang dan gambarnya bersama model sambilan Dalia Teck tersebar luas di internet
 
Pencarian untuk blog Jejari Runcing milik Aimie Harmelia juga tinggi selepas penulisnya dikatakan memutuskan pertunangan dengan penjaga gol pasukan kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat.

1 comments:

Write comments
Kazen
AUTHOR
4 September 2011 at 23:16 delete

Selamat Hari Raya Aidilfitri ~ Maaf Zahir Batin - biarkan gosip berlalu begitu... die nk kua nga sape tu die punye hal lah...haha

Tips Pemasaran Blog

Reply
avatar