Masalah Widget Follower Hilang

11:42 10 Comments A+ a-

Salam guys. Masuk hari ni, dah hari ke 10, widget follower saya ada masalah. Paparan dia keluar macam kat bawah ni. Tak tau dah nak buat macamana. Ada yang kata ini masalah biasa pada blogspot. Sebab benda free, so kena terima hakikat memang akan ada masalah macam ni. Betul ke macam tu? Tapi sampai bila?

Kalau ikut kan clue ayat ni, dia kata " We're sorry... This gadget is configured incorrectly. Webmaster hint: Please ensure that "Friend Connect Settings - Home URL" matches the URL of this site". Aku dah try da buka Friend connect setting, tapi x tahu la apa yang nak kena di setting. Puas aku godek, tapi still x berjaya.

Sedih jugak la blog jadi macam ni. Ada tak mana-mana blogger kat luar sana yang pernah mengalami masalah macam ni? Kalau ada cadangan atau petua untuk mengatasi masalah ni, tolonglah kongsi dengan saya.

p/s: Bila widget follower dah rosak macam ni, barulah terasa nak berterima kasih kepada follower-follower blog saya selama ini. 874 follower setakat ini. Terima kasih banyak kerana sudi follow dan membaca blog saya yang serba kekurangan ni.

10 comments

Write comments
Redlomo
AUTHOR
24 April 2012 at 17:11 delete

ada masalah server kut.... sbb 2 follower 2 hilang nanti ok la 2 www.redlomo.com :)

Reply
avatar
Alep Anuar
AUTHOR
21 June 2012 at 03:43 delete

aku pnye blog ade masalahg cmni skarang... cmne nak buat ek..?? nak biarkan je ke...?? bleh ok sendri ke nt...?? tolong PM kat fb aku... please... https://www.facebook.com/alepn990?ref=tn_tnmn... Thanks...

Reply
avatar
Mizs Nrsyikin
AUTHOR
19 November 2012 at 01:19 delete

sy alami masalah y sama skg nih. mcm mana nak bagi jadi mcm biasa. emailkan kpd sy sy_nrsyikin@ymail.com. thanks

Reply
avatar
eriana.9397
AUTHOR
25 November 2012 at 22:05 delete

sy pun ada masalah mcm ni. tolong pm kat fb sy https://www.facebook.com/mizzriana.purple

Reply
avatar
5 December 2012 at 06:10 delete

saye pnyer pn jd cmani..help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Reply
avatar
sal93
AUTHOR
30 January 2013 at 20:14 delete

sy pun kena mcm nie jgk..ap yg ptt sy buat??

Reply
avatar
26 May 2013 at 04:28 delete

dila pun mengalami masalah yang sama.. . >_< what's should I do???.. .email me plz ieLa_03@yahoo.com

Reply
avatar
Eiqa Azra
AUTHOR
24 August 2013 at 03:49 delete

salam.. blog eiqa pun jd mcm nie.. boleh tak kongsin penyelesaian nya.. :) please... https://www.facebook.com/EiqaAzra @ lysosome92@yahoo.com

Reply
avatar
Afiqah Azman
AUTHOR
5 April 2014 at 04:39 delete

Boleh tak kongsikan penyelesaiannya :) afiqah_azman25nov@yahoo.com

Reply
avatar
Princes Yuyue
AUTHOR
8 August 2014 at 19:42 delete

yuyu sekarang mengalami masalah nih, please sesiapa boleh tolong yuyu pm yuyu di https://www.facebook.com/shaa.yuyue

harap sangat pertolongan korang semua :/

Reply
avatar