Cara Untuk Mengorat Perempuan Cina

10:11 15 Comments A+ a-

hisap tetek cina, cina bogel, cina main dengan melayu,payudara amoi, kongkek cina, puki cina, melayu bogel


Salam guys. Hari ni nak buat entry pasal mengorat awek plak (dah gatal sangat agaknya). Sebenarnya aku nak share satu cerita dengan korang semua. Baru-baru ni ada seorang awek cina baru masuk kerja kat opis aku. Dia ni akauntan baru kat syarikat ni. Namanya Miss J (bukan nama sebenar). Tapi nak bagi tau kat korang, inilah yang amoi cina paling cantik pernah aku jumpa (fanatik plak, ntah ape2 ntah). Boleh kata sejak amoi ni ade semua kerja tergendalalah.

Kadang-kadang ada jugak terfikir, macamana la nak tackle miss J ni. Yerla, bile sebut je pasal perempuan cina, mesti aku akan fikir tentang duit. Duit? Memang secara streotaipnya perempuan cina akan lebih mengejar materialistik. Tapi x semua perempuan cina macam tu kan. Btw, memang duit tu penting, memang x boleh nak dinafikan.

Untuk lelaki yang lurus bendul macam aku ni, memang aku akan cari "cara mengorat perempuan cina" di google search, (maklumlah, x pernah bercinta). Haha, dan hasil carian agak menghampakan apabila fakta mengatakan kebanyakan perempuan cina lebih memilih wang ringgit. Nasib tidak menyebelahi aku kerana aku bukan lah lelaki yang kaya raya.

Walaubagaimanapun, ada beberapa perkara yang telah aku analisis. Hasil analisis selama 1 minggu terhadap miss J, aku mendapati terdapat beberapa perkara yang dapat menarik perhatian perempuan cina. Berikut adalah keputusan ujikaji:

1) Berikan Ucapan Hi
Banyak kali jugak aku bagi ucapan Hi, good morning kat miss J. Dan semestinya dia kene jawab balik. Ini adalah langkah pertama untuk memulakan perkenalan. 
Keberkesanan = 5 %

2) Speak English
Untuk pengetahuan korang, amoi ni, x layan sangat bahasa melayu. Better korang speaking la kalau nak ngorat amoi. Broken englis pn xpa, janji english. Kalau x nak guna english, korang kene tau cakap mandarin la.
Keberkesanan = 6 %

3) Tanya Soalan Bodoh
Aku selalu jugak buat-buat tanya soalan, Have u call me? padahal die xde pun call aku. So dengan cara ni komunikasi akan meningkat.
keberkesanan = 5 %

Sepanjang minggu pertama, Ini sahajalah hasil ujikaji terhadap miss J yang dapat dicatatkan. harap-harap ada kemajuan lagi selepas ni walaupun aku sedar aku hanyalah seorang yg perasan bagus..

15 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
25 April 2013 at 02:49 delete

Bole pm aku. Aku ajar cara nk ngorat amoi....cikgu man

Reply
avatar
DANIAL DANNY
AUTHOR
28 July 2013 at 21:50 delete

Cmne nak ngurat amoi ohhh

Reply
avatar
DANIAL DANNY
AUTHOR
28 July 2013 at 21:51 delete

Cmne nak ngurat amoi ohhh

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14 August 2013 at 02:41 delete

Hehehe..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26 August 2013 at 04:47 delete

Keberkesanan stkt 5-6% tu xda apa la(msh dikira syok sendiri)....sbb miss j tu sporting, dan mna2 amoi pun bleh jwb hai balik, bkn amoi sj...mna2 girl pun cmtu la. Kalau nk tau tahap keberkesanan yg lebih tinggi lg cuba offer dia keluar mkn dgn syarat hang BELANJA dia mkn. Bukan dating tp keluar mkn waktu rehat/lps kerja. Sbb? Klau ajak keluar mkn selain waktu tu mesti dia bg 1001 alasan. Tp klau ajak keluar time rehat thp keberkesanan tu at least 25% atau lebih lg.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5 September 2013 at 20:56 delete

Kalau takat p keja naik EX5 bukan amoi saja yg bo layan.....minachi pun yelek pa.....hahaha...kalau ingin sangat nak kan amoi....tampal duit Rm50 kat dahi & dalam poket baju yg jarang biar dia nampak berWANG.....jangan jadi BERUANG udah le......

Reply
avatar
mokopolo
AUTHOR
1 November 2013 at 05:02 delete

bro,aku ni terpikat kat awek cina kat stu event ni..p aku smpat snyum jer..tgor x..lpastu..cmne eh aku nk dptkn contct dier???aku plan nk cari ler amoi tuuu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29 December 2013 at 04:40 delete

syiok sundiri...kalau korang tak kayo...tak encem tak lah nak ajar cara ngorat...buang mase je....diorang tak akan layan....duit bang...duittt....itu finish nak ngorat....tak de duit baik ko melancap je la

Reply
avatar
Din
AUTHOR
20 January 2014 at 08:33 delete

Masa kat sekolah dulu, lelaki yang feymes ni biasanya adalah lelaki yang periang n kelakar, tapi kalau sampai tahap annoying jadi menyampah plk kn? haha


Di sini juga ada doa >>
Doa Pengasih, Pelembut Hati Suami Isteri Anak dan Sesiapa Sahaja

Reply
avatar
jullien yeap
AUTHOR
25 May 2014 at 23:53 delete

Wow interesting please update info for more i deadly wish to know....btw gd luck for miss j...n take u re time for her...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14 July 2014 at 07:17 delete

like

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4 August 2014 at 15:26 delete

Hi Raf, how sweet, puttin our story here, hihi... dun 4get 2 bring those boxes u dat hv promised. c u soon - Miss J

Reply
avatar